VEDA TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR

Körfez İlçe Emniyet Müdürü olarak oldukça başarılı projelere imza atan Coşkun Opak, Filistin Polis Akademisine Eğitim Danışmanı olarak göreve gidiyor. Opak, basın mensupları ve muhtarlar ile vedalaşmak üzere bir araya geldi.

Ahmet YARAR

 

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine 1 yıl önce atanan, evli ve 2 çocuk babası Coşkun Opak(40),  Körfez ilçesinde oldukça başarılı projelere imza attı.  Opak birçok projeyi hazırlayarak hayata geçmesinde özveri ile çalıştı.

Körfez ilçesindeki vatandaşların deyimi ile Körfez’i 1 yıl da asayiş konusunda 10 yıl ileri götüren Opak, Filistin Polis Akademisine Eğitim Danışmanı olarak atandı. Opak, daha önce Birleşmiş Milletler Polis Barış Gücünde görevli olarak Kosova, Afrika, Amerika ve Filistin’de bulunan Opak’ın 6 ay Filistinde görev yapıp döneceği öğrenildi.

OPAK : HAKKINIZI HELAL EDİN

Körfez’de herkes tarafından kısa sürede sevilen başarılı çalışmalara ilk kez adım atan Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, basın mensupları ve muhtarlar ile Yarımca Karakolu Toplantı Salonunda bir araya gelerek helalleşti. Opak;” Polis kıyafetlerinin tasarlanması, kayıp şahısların bulunması ve emniyete yeni araçların kazandırılmasının yanı sıra yüksek standartlı karakollar oluşturduk. Ben ve ekibim, hırsızlık oranını neredeyse “yok” denecek kadar aza indirdik. Otobüsçülerle görüştük, otobüslere güvenlik kamerası yerleştirme projesini hızlandırdık. Torbacılara yapılan operasyonlar ile Körfez uyuşturucudan temizlendi.  Devletimizin bana verdiği görev adına 6 ay süresince Filistin’e gidiyorum. Burada başardıklarımızı sevgili basın mensupları ve muhtarlarımızın desteği ile gerçekleştirdik. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben ediyorum”dedi.

HERKES OPAK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Basın mensupları ve muhtarlar ile gerçekleştirilen veda toplantısında duygusal anlar yaşandı. Muhtarlar tek tek Opak’a teşekkür etti ve görev dönüşü tekrar buraya gelmesini istediklerini vurguladı. 




Veda töreninde Kocaelimeydan Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar ile helalleşen Coşkun Opak'' Verdiğiniz destek için ayrıca teşekkür ederim.  İrtibatı kesmeyelim Faceboktan görüşelim dedi. 


Opak ayrıca Kocaeli Demokrat Gazetesi Körfez Temcilcisi Ahmet Yarar'ı tebrik ederek geleceğiniz çok parlak sizi de ayrıca verdiğiniz destekten dolay tebrik ederim dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817