VEDALAŞTILAR, HELALLEŞTİLER, ERTELEMEYLE KALDILAR..!

AKP Körfez İlçe Yönetim Kurulu önceki gün veda yemeği ile son kez toplandı ve hizmeti geçenlere plaket dağıtıldı. Dün de yine teşkilatta son toplantı yapıldı, yönetimde yer alanlara plaketleri takdim edildi, ardından gelen erteleme haberi ile belirsizlik başladı.

Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın müdahalesi ile ertelenen kongreler arasında yer alan Körfez İlçe’de, 14 Ekim’de seçim yapılacak ve Osman Badem yerini Şener Söğüt’e bırakacaktı.

Bunun için tüm hazırlıklar yapıldı, hizmet verenlere plaket verildi, halef – selef birlikte beraberlik ve çalışma mesajları verdi. Erteleme açıklamasıyla bir anda teşkilatta belirsizlik başladı. Adayların her an değişebileceği ve yeniden çalışmalar yapılacağı söylentileri ile tüm çalışmalar ilk günkü halini aldı.

AKP Körfez İlçe’de, kongre tarihi açıklanana kadar, görevi bırakmaya hazırlanan Osman Badem’le devam edilirken, liste hazırlığı içinde olan Şener Söğüt belirsizlik başlayınca çalışmaları yavaşlattı. Erteleme kararı verilen diğer ilçe ve illerde de benzeri manzaraların yaşandığı ve gelişmelerin beklendiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817