VEDAT DOĞUSEL'İN ÖNEMLİ KONUKLARI

Deniz Ticaret Odası Başkan Adayı Tamer Kıran’ın, seçimler öncesinde Kocaelili üyelerle buluştuğu davet, Kocaeli Gemi Acenteleri Derneği Başkanı Seyfullah Sarı’nın düzenlediği kahvaltıyla başladı. DTO Başkan Adayı Tamer Kıran seçimlere birlikte gireceği DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, BİMCO 2019 ilk kadın ve Türk başkanı Şadan Kaptanoğlu, Deniz Ticaret Odası Meclis üyesi Salih Zeki Çakır, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş ve Vapur Donatanları Derneği Başkanı Recep Düzgit ile birlikte katıldı. Kocaeli Denizciliğinin sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyen DTO Başkan Adayı Tamer Kıran görüş ve çözüm önerilerini anlattı.


Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Av.Vedat Doğusel’in Körfez’de düzenlediği ikinci toplantıda Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Körfez Ticaret Odası Meclis Üyeleri ve Denizcilik Komitesi Temsilcileri, Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Gündoğdu, Dekan Yardımcısı Yrd. Doc. Dr. Muhammet Bamyacı, KOGAD Dernek Başkanı Seyfullah Sarı ve diğer sektör temsilcileriyle bir araya gelen DTO Başkan Adayı Tamer Kıran’ın üyelerle buluşmasına Prof. Dr. Bedri Ömrüuzun da katıldı.

Kocaeli’nin Türk Denizcilik sektöründeki bildiklerini söyleyerek yerinin önemini sözlerine Başlayan DTO Başkan Adayı Kıran, ‘’ Kocaeli’deki Liman Tersane yükleme boşaltma elleçleme faaliyetlerinin ülkemiz Denizcilik sektöründe önemli bir paya sahiptir. Kocaeli’deki gemi acentelerinin uluslararası pazardaki payları Kocaeli’nin denizci bir kent olma yolunda olduğunu göstermektedir. Karamürsel’deki Denizcilik Fakültesi sektörümüze insan kaynağı olarak değerle hizmetler vermektedir. Kocaelili Üyelerimizin de desteğiyle yeni dönemde Deniz Ticaret Odasında değişim ve yenilenmenin öncüsü olacağız. Hedefimiz Denizcilik Sektörünün bütün paydaşlarını kapsayacak ve temsil edecek bir yönetim anlayışı içinde olmaktır’ ‘dedi.

Vedat Doğusel tarafından ağırlanan  konuklar oldukça iyi izlenimlerle ilçeden ayrılırken, denizcilik alanında Körfez’in öneminin büyük olduğunu da vurguladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817