Vefa Ziyaretleri...

Dün ilk ziyaretlerini Cumhur İttifakı yaptıkları MHP Körfez İlçe Teşkilatı Başkanı Zeki Gürsu’ya yapmıştı. Daha sonra Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran ‘ı ziyaret etmişti. Bugünde partisinden kendisi gibi aday adayı olan ilçenin sevilen siması Ali Çakır’ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Başkan Söğüt’e Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,  SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve İlçe teşkilatının gür sesi Zekeriya Çetin'de  eşlik etti.

İlçenin sevilen siması Ali Çakır ile süreç hakkında bir süre sohbet ettikten sonra “Biz biriz, beraberiz hep birlikte KÖRFEZİZ” dedi.

Söğüt daha sonra sırasıyla aday adayı olan Caner Göçmez, Mehmet Irak, Mehmet Aydın Mutlu, Melek Çelik ve Nesrin Duran’ı da  ziyaret etti.

Başkan Söğüt ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “31 Mart akşamı alacağımız bayrağı daha yukarıya çekmek için gece gündüz çalışacağız. Türkiye 2023 hedeflerine ilerlerken Körfez’de İsmail Baran Başkanımız çok güzel hizmetler yaptı. Körfez ‘de hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırdı. 31 Mart akşamı halkımız bize teveccüh gösterdiğine biz de o bayrağı daha da yukarıya taşıyacağayız. Hizmet aşkıyla var gücümüzle yola koyulacağız. Hep birlikte biz biriz, beraberiz, hep birlikte Körfeziz. Teşkilatlarımızın desteği ile her zaman tevazu, samimiyet, gayret ile çalışmaya devam edeceğiz ”dedi.

Söğüt’ün aday adaylarına yapmış olduğu ziyaretlerde  bütün aday adayları Başkan Adayı Şener Söğüt’ün yanında olacaklarını ve hep birlikte kol kola çalışacaklarını söylediler.


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817