VEKİL ADAYI YAMAN MUHTARLARLA BULUŞTU
 AK Parti Dilovası Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırlamış olduğu program doğrultusunda Dilovası'nda bulunan mahalle muhtarları kahvaltı programına Ak Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut,Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası SKM Başkanı Mahmut Kocabay ve Yönetimi, Dilovası Belediye Meclis üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.

1 KASIM SEÇİMLERİ ÜLKEMİZİN DÖNÜM NOKTASI OLACAKTIR

1 Kasım seçimlerinin vatanın geleceği açısından çok önemli olduğuna değinen Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, " 1 Kasım  Seçimleri normal bir seçim olarak görmeyin. 3. Havaalanı yapalım diyorsunuz, Almanya’dan gelir kayıplarından dolayı eleştiriler geliyor. Ya içerideki iş birlikçi medyaya yada teröristlere gıyabi destek görüyorsunuz. Siz Kanal İstanbul Projesi diyorsunuz, birileri bundan rahatsız oluyor. Muhalefet partiler diğer siyasi partilerin iktidara gelme gibi düşünceleri olmadığını, tek hedeflerinin muhalefette kalmak olduğunu ülkemiz için hiçbir faydalı hizmetlerin yanında olmadığı gibi hizmet almaktan da kaçıyorlar. Ülkemizin geleceği açısından 1 Kasım seçimlerinde milletin iradesi ile Ak Parti inşallah kaldığı yerden devam edecektir.” dedi.

TÜRKİYE'DE ELİ ÇANTALI KİŞİLER DÖNEMİ KAPANDI

Bu günkü muhalefet partilerinin ne geçmişte nede bu gün ülkeye bir şey yapmadıklarını ifade eden AK Parti Kocaeli  Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Ak Parti’nin 13 yılda yaptıklarının ise ortada olduğunu dile getirdi. Türkiye’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra sıkıntıya girdini belirten Yaman, " IMF’ye olan borçlarımızı kapattık. Eskiden haberlerde görmüşsünüzdür, IMF’den eli çantalı birisi gelir ve afra tafra yaparak giderdi. Tüm gazeteler ve televizyonlar da bunu yazardı. Şimdi artık bu dönemler kapandı. Türkiye o dönemleri geride bıraktı. Vatan seferlik işte budur.  Milletin ekseriyetinin MHP ile AK Parti koalisyonunu istemesine rağmen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin her türlü koalisyon kapısını kapatıp, seçimlerin hemen ardından “En erken seçim ne zaman olacaksa, olsun” sözlerinin bu koalisyonun kurulamamasına yol açtı. Listelerde olmak veya olmamak önemli değil. Önemli olan Türkiye’nin huzura ve istikrara kavuşması. Onun için hep beraber çalışmak zorundayız.” dedi.

SİZLERİN DE BİZİM GİBİ GAYESİ YAŞANABİLİR BİR DİLOVASI

Ortak gayelerinin yaşanabilir bir Dilovası olduğunu vurgulayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Yapılan çalışmaların halkımızın rahatlığı ve kullanımının daha eşit şekilde olması için de ilgili mahallenin muhtarının ve yine ilçemizde bulunan STK’larımızın önerilerini de dikkate almak istiyoruz. Bizler kadar muhtarlarımız da halkımızın oylarıyla göreve gelmiştir. Sizlerin de bizim gibi gayesi halkının mutlu olduğu, yaşanılabilir bir kentte yaşamaktır. Sizlerde mahallelerinizin hem sözcüsü hem kanaat önderi hem de idarecilerisiniz. İlçe geneline yapılan hizmet ve çalışmaları muhtarlarla paylaşan Başkan Toltar, “Alt yapı, üst yapı, park bahçeler alanında çok sayıda hizmet ettik. Göreve geldiğimizden bu yana öncelikli sorunların çözümü için çalıştık ve çok büyük mesafe kat ettik, çalışmaya da devam ediyoruz. Çalışmalarımızda karşılıklı iyi niyet ve samimiyet içerisinde hep birlikte yapacağız. Güç birliği yapacağız ve Dilovası’nı yaşanılır bir kent haline getireceğiz. İlçedeki sorunlarımızı ortak akılla halk tarafından seçilen bizler ve mahalle muhtarlarımızla çözeceğiz. Birlikte çözümün kapılarını araladığımızda vatandaşa götürdüğümüz hizmetleri daha da hızlandırmaktadır.” dedi.

Daha sora toplantıya katılan muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerinin öncelikli sorunlarını ilettiler. Mahalle muhtarları durumlara ve önerilerin çözümlerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817