banner2779
banner2752
banner2750

 Vekil Gönül, “Başbakandan selam getirdim”

 

Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatının iftar sonrası Uzuntarla bölgesinde hasta, yaşlı ve ev ziyaretleri programına katılan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül’e Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, İlçe SKM Başkanı Muharrem Top ve ilçe teşkilatı yöneticileri de eşlik etti.

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, ilk olarak geçirdiği felç sonrası evinde nekahat dönemini geçiren Aydın Özcan’ın Merkez Mahallesi’ndeki evine konuk oldu. Eşi Hülya Özcan tarafından kapıda karşılanan vekil Gönül, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özcan Ailesi de vekilin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Komşu aile Şenol Ailesine de hayırlı ramazan dileklerinde bulunan vekil ve başkanlar mahallenin kanaat önderi durumundaki yaşlılar Toker Ailesi’nin elerlini öpüp hayır dualarını da aldılar.

 

Yeşiltepe Mahallesi’nde Ahmet Özdin’in evine konuk olan ve aile fertleri ile yakından ilgilenen vekil 2 aylık Kerem Efe bebeği kucağına alıp sevdi. 6. Sınıfav geçen Fatma’ya gelecekte milletvekili olabilmesi için şimdiden derslerine çok iyi çalışması konusunda ikazlarda bulundu. Aile büyüklerine de başbakanın selamını ileterek her eve bir bayrak kampanyası çerçevesinde Türk Bayrağı hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751