Vekil Işık’ın Kartepe Temasları
 Vekil Işık’ın Kartepe Temasları

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kartepe ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemeler yaptı. Sapanca yolu ve Suadiye Köprülü kavşağındaki çalışmaları yerinde gördü.

 

Ev Ziyaretleri

 

Milletvekili Işık’a Kartepe ziyaretinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Ak Parti Kartepe SKM Başkanı Muharrem Top, Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi Orhan Arıkan, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. Vekil Işık, Kartepe Belediyesi’nin iftar programına katılmak için geldiği ilçede gerçekleştirdiği temaslarına Köseköy’den start verdi. Bölgede taziye, yaşlı ve hasta ziyaretlerinde bulunan Vekil Işık, ziyaret ettiği ev halkının da bayramlarını şimdiden tebrik etti. Yaşlıların hayır duasını alan Işık hastalara da acil şifa dileklerini iletti.

 

Yol Çalışmalarını İnceledi

 

Programı dahilinde Vekil Işık, Kartepe için önem arz eden Sapanca Yolu İkilime Çalışmaları ve Arslanbey OSB Suadiye Köprülü kavşak çalışmalarını da yerinde inceledi. Milletvekili Işık, gelinen noktayı yerinde gördüğü çalışmaların son durumu hakkında da bilgi aldı. Işık ve beraberindeki kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışmaların bölgeye ayrı bir değer katacağını ifade ettiler.

 

Gençlerle Buluşma

Teravih namazı ardından Dumlupınar Camii Derneğini de ziyaret eden Vekil Işık cemaatle de sohbet etti. Eğitim, sağlık, ulaşım ve spor alanında yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Işık, geç saatlere kadar sürdürdüğü Kartepe programında Hacı Halim Mahallesi’nde de gençlerle biraraya geldi. Gençlerin yerel ve genel konular hakkındaki sorularını yanıtlayan Işık yapılan çalışmalar hakkında gençlere bilgiler verdi.

 

Kocaeli 2023 hedefine hazırlanıyor

 

Kendilerine verilen emaneti en iyi şekilde kullandıklarını ifade eden Vekil Işık, “Biz halkımızın verdiği teveccühle geldiğimiz noktada gayretli çalışmalar içinde bulunmaktayız. Bu kapsamda gerçekleştirilen ve devam eden projeler ile yatırımlarla Kocaeli’yi de ülkemizin 2023 hedefine hazırlamaktayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817