VEKTÖR MÜCADELESİNE YENİ ARAÇ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşılması zor olan noktalarda ilaçlama yapılması için yeni bir aracı hizmete sundu. Hem karada hem de suda hareket edebilen araç,  en kritik sivrisinek üreme alanlarının dahi düzenli olarak kontrol altında tutulmasını sağlıyor.

 

12 AY BOYUNCA SÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü bünyesinde 12 ay boyunca yaz ve kış aylarında aralık verilmeksizin tüm üreme alanlarında vektör özellik taşıyan canlılarla mücadele ediliyor. Periyodik olarak uygulanan vektör mücadelesi hizmeti kapsamında yeni bir amfibi araç Kocaeli halkının hizmetine sunuldu.

 

ZAMANDAN TASARRUF SAĞLIYOR

Hem karada hem de suda hareket edebilme özelliğine sahip 8X8 araç ile sivrisinek mücadelesinde çok daha kısa zamanda çok daha geniş alanların ilaçlanması sağlanıyor. Bu araç sayesinde 4 personelin tüm gün çalışarak yapabildiği uygulamalar tek personelle 1 saat içerisinde gerçekleştirilebiliyor.

 

ZOR NOKTALAR İLAÇLANIYOR

Bu amaçla 59 personel ve 18 adet ekipten oluşan kadroya eklenen araç sayesinde normal araçlarla ilaçlanamayan dere yatakları, göl kıyıları ve sazlık alanlar gibi ulaşılması zor alanlarda insan gücüyle yapılamayan uygulamalar gerçekleştirilebilecek.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817