banner2779
banner2752
banner2750

VEKTÖRLE MÜCADELEYE HIZ VERİLDİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen vektörle mücadele çalışmaları yaz dönemine girilmesiyle beraber hızlandı. Vektörle mücadele çalışmaları son teknolojiye uygun ekipmanlar ile sağlanıyor.

 

SORUNUN KAYNAĞINA İNİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda  kimyasal mücadele yapmaktansa sorunun kaynağına inilerek çalışmalar gerçekleştiriliyor. Çalışmalarda ıslah ve noktasal uygulamalara önem veren birim, vektörle mücadeleyi halk ve çevre sağlığına uygun şekilde yürütüyor.

 

HEM KARADA HEM SUDA

Büyükşehir Belediyesi vektör mücadelesinde kullanmak üzere hem karada, hem de suda gidebilme özelliğine sahip 8x8 amfibi araç ve ekipmanlara sahip. Bu araçlarla dereler, göller, bataklıklar ve sazlıkları gibi en zor alanlarda  düzenli bir ilaçlama yapılıyor. Vektör mücadelesi sahasında Türkiye’de ilk defa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan ve ATV adı verilen araç, yaz sezonunda hizmet veriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751