Vergi Daireleri İçin Otopark Ve Kaldırım Düzenlemesi


 

4 Vergi Dairesi Taşınıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla uzun yıllardır İzmit'te hizmet veren ve 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören 4 vergi dairesinin Derince’ye taşınması yönünde karar alınmıştı. Sırrıpaşa Mahallesi İstiklal Caddesi’ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak olan Kocaeli Vergi Dairesi, Alemdar, Tepecik Vergi Daireleri ve Vergi İhtisas Dairesi için binanın iç tefrişatı devam ederken, Derince Belediyesi ekipleri de çevre düzenlemesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan Aygün’den İnceleme

Dört yeni vergi dairesine ev sahipliği yapacak olan Derince’de ise gerekli düzenlemeler yapılıyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bölgeye giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Aygün, “Derince'mizde hizmet vermeye başlayacak olan yeni vergi dairelerinin yer alacağı bölgede ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede park sorunu yaşanmaması için otopark alanı yaparak, kaldırımları düzenliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.