banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Vergi Haftası Körfez’de de Başladı.
 Ülke genelinde kutlaması yapılan Vergi Haftası etkinlikleri, Körfez'de de başladı.  Körfez Kaymakamlığı önünde yapılan çelenk koyma programına, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çelenk'i Atatürk Büstüne koyan Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, daha sonra günün anlam ve önemeni belirten bir konuşma yaptı. Vergi vermenin önemini belirten Vergi Dairesi Müdürü, herkesi vergisini düzenli bir şekilde ödemeye davet ederek, vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu vurguladı.Program, çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can izinliği olduğu için programa katılamadığı bildirildi. Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, daha sonra da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe ve ilçedeki birimleri ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826