Vergi Ödemek Kutsal Ve Aynı Zamanda Bir Vatandaşlık Görevidir
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Vergi Haftası nedeniyle Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya’yı ve çalışma arkadaşlarını makamında ağırladı.

Körfez vergi dairesi müdürü ve ekibini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran kendisini ziyarete gelen yetkililerini karşılayarak Vergi Haftalarını kutladı. Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya ve beraberindeki çalışanlarla samimi şekilde sohbet eden Başkan Baran, çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Baran, “Vergilendirilmiş Kazanç, Kazanılmış En Değerli Kazançtır”

Ziyaretlerinden dolayı Körfez Vergi Dairesi çalışanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Türkiye'nin kalkınması açısından verginin en önemli kaynaklardan bir tanesi olduğunun bilincinde olduklarını, bu kapsamda Vergi Haftası'nın da önemli olduğunu söyledi. Vergilendirilmiş kazancın en değerli kazanç olduğunu vurgulayan Başkan Baran, “Halkımızın verdiği vergileri israf etmeden, planlı bir şekilde yatırıma dönüştürüyoruz. Bu nedenle Vergi Haftası'na önem veriyoruz.” dedi. Devletlerin varlığının sürdürmesi için bireylerin vergisini vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Baran ayrıca, bu vesileyle tüm vergi dairesi çalışanlarının da vergi haftasını kutladığını söyledi.

Belediye Başkanı Baran, “Vergi ödemek kutsal ve aynı zamanda bir vatandaşlık görevidir. Vergi Haftası’nın amacı, vatandaşlarımızın vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarını arttırmak, toplumda ve özellikle yarının mükellefleri ya da ülkenin yöneticileri olacak çocuklarımızda sağlıklı bir vergi bilinci oluşturmaktır. Vergi gelirleri tüm kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde gerekli olan ekonomik kaynağın sağlanmasında büyük önem taşımaktadır” dedi.

Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kendilerini nazik şekilde ağırlamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan Kaya, “Başkanımızın bizleri nazik şekilde ağırlamalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817