VERGİLİ:  “ANKARA’DA BİR KARDEŞİNİZ OLACAĞIM”

Kentimizin tanınan, sevilen simalarından iş insanı ve İYİ Parti’de uzun bir dönem Kadın Politikaları Başkanı olarak görev yapan Aynur Vergili; yaklaşık bin kişinin katıldığı yemekli ve müzikli programda milletvekili aday adaylığını ilan etti. Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonu’nda düzenlenen programa İYİ Parti, CHP ve diğer siyasi partilerden yöneticiler ve temsilciler, iş insanları, STK temsilcileri, çok sayıda parti üyesi ve konuklar katıldı. Salon kısa zamanda tıklım tıklım dolarken ayakta kalan misafirler için ek masa ve sandalyeler getirildiyse de bazı konuklar yer bulamayınca erkenden ayrılmak zorunda kaldılar.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Geceye katılanlar arasında KÖGYAR-DER önceki dönem Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat, Çukurovalılar Derneği Başkanı Erdoğan Davut, İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fevzi Canbaz, il yöneticilerinden saygın iş insanı Güner Çiçekli, Kocaeli Erzurumlular Vakfı önceki dönem başkanı da olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Aşkaleliler Derneği Başkanı Zülküf Eta, KAI Vakfı önceki dönem Başkanı Mehmet Irak, BAYŞAD Başkanı Dila Dilek Mert, gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmenimiz Burhan Yarar ile çoğunluğunu Aynur Vergili’nin partiye kazandırdığı çok sayıda İYİ Partili yer aldı.

“KENTİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM”

Programın açılış bölümünde Kocaeli Milletvekili aday adaylığını açıklayan Aynur Vergili, “Telefonum her zaman açık olacak ve 7/24 bir sorun olduğunda arayabileceksiniz. Kocaeli’nin ve ülkenin sorunlarını bir iş insanı, bir esnaf, aranızda yaşayan bir vatandaş olarak çok iyi biliyorum. Sorunların çözümü için mecliste hepinizin sesi, yardımcısı olacağım. Aday gösterilmem ve seçilmem halinde Ankara’da bir kardeşiniz, ablanız, kızınız olarak görev yapacağım” dedi.

NUR AY, SALONU COŞTURDU

Alkışlarla karşılanan bu konuşma sonrasında ilk olarak sahneye gelen zeybek ekibinin gösterisi büyük alkış aldı. Ardından da Sanatçı Nur Ay sahne alarak söylediği parçalarla konukları coşturdu. Konuklar halay çekerek Aynur Vergili’nin aday adaylığını kutlayıp desteklerini gösterdiler.

VERGİLİ’DEN BİR İLK

Seçimlere kısa süre kala tüm siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları yapılmaya başlandı. Bu açıklamalar basın toplantıları, siyasi partilerde kalabalık katılımlı duyurular şeklinde gerçekleşirken Aynur Vergili canlı müzikli, yemekli, halaylı katılımla aday adaylığını açıklayarak ilki gerçekleştirmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817