VERGİLİ  ‘’İDDİALIYIM’’

AK Parti Körfez İlçe’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Aynur Vergili, sürpriz çıkışı ile partide değişik bir havanın esmesine neden olurken, kadınların temsilcisi olarak iddialı olduğunu söyledi.

Aynur Vergili, karar vermek için bir süre beklediğini ve gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra aday adayı olmaya karar verdiğini belirterek, ‘’İl  Başkanı ile de görüştükten sonra aday olmaya karar verdim. Kadın olmamın her hangi bir dezavantaj veya avantaj olacağını düşünmüyorum. Partiye ve halka en iyi hizmeti vereceği düşünülerek seçilecek isimle çalışırım. Ben seçilirsem de partime en çok oyu kazandırmak için çalışırım’’ dedi.

Aynur Vergili, seçilecek adaylarda çeşitli nitelikler olması gerektiğini sözlerine ekleyerek, ‘’Körfez halkı ve millet için en merhametli, sağlıklı kim olursa olsun Allah yolunu açık etsin. Karar vermek için biraz düşünmem gerekiyordu, olumlu karşılandım ve karar verdim. Siz ne kadar elektrik verirseniz o kadar iyi yanıt alırsınız. Kalbinde kötülük olanı halkın tepesine koymayın’’ dedi.

1980 doğumlu ve bekar olan Aynur Vergili, 1 yıldır AK Parti Körfez İlçe üyesi. Aynur Vergili Samsunlular Derneği İstanbul Konfederasyon üyesi ve Körfez İlçe’de yer alan Körfez Center Alışveriş Merkezi’nde yönetici. Aynur Vergili bayramdan sonra resmi başvurusun yapacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817