VETERİNER HEKİM VE ZİRAAT MÜHENDİSİ KÖYLÜNÜNÜN AYAĞINA GİDİYOR

Belediyenin Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla birebir görüşmeler yapılıyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Şafak Üzümoğlu ile  Veteriner Hekim Gökhan Kılıç tarafından gerçekleştirilen son ziyaretler Akpınar, Arızlı, Kulfallı, Çayırköy, Kabaoğlu, Sekbanlı, Hakkaniye, Kısalar, Kulmahmut, Nebihoca, Sepetçi ve Yassıbağ köylerine yapıldı. Ziyaretlerde başta tarım ve hayvancılık olmak üzere çeşitli konularda köylülerle görüş alış verişinde bulunulduğu, istek ve şikayetlerin dinlendiği kaydedildi. Muhtarların da yer aldığı ziyaretlerin oldukça yararlı olduğu ifade edildi. İzmit Belediyesi yetkililerinin ziyaretlerinden memnun kaldıklarını söyleyen köylüler “ eskiden paramızla veteriner hekim ve ziraat mühendisi bulamazken Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan sayesinde artık bu hizmetler ayağımıza kadar geliyor. Bizlere böylesine güzel bir hizmeti sağladığı için Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun” dediler. İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerinin köy ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817