VEYSEL ŞENOL 5.DÖNEMDE DE BAŞKAN
 SS Yarımca Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kooperatifin Atalar Mahallesi’ndeki salonunda yapılan kongreye, 216 üyeden 161 kayıtlı üye katıldı. Sakin geçen kongrede, 3 dönemdir başkan olan Veysel Şenol, son dönem için oy istedi ve hassas döneme girilen aşamada bir kez daha görev yaparak, kooperatifin geleceği için gereken hizmeti yapacaklarını söyledi. Kongreye, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi ile Körfez Lojistikçiler Derneği Başkanı Veli Yıldız ve yönetimi de konuk olarak katıldı.

Kongrede 13 maddeden, yönetimle ilgili olanların çoğu oy birliği ile geçti. Kooperatifin bilanço raporları, gelir ve gider tabloları oy birliği ile kabul edildi ve geçmiş yönetim aklandı.

Okunan raporlara göre, kooperatifin 2014 geliri 16 milyon 817 bin lira, giderler ise 16 milyon 700 bin lira olarak açıklandı. Tahmini bütçe ise gelir 1 milyon 598 bin lira, 1 milyon 488 bin lira gider ön görüldü ve bu maddeler oy birliği ile kabul edildi. Kongrede, kooperatifin metrekaresi bin 500 lirayı geçmemek üzere arsa alımı için yetki ve 3 milyona kadar kredi kullanma yetkisi oy birliği ile verildi. Ayrıca, 2 yıl önce alınan kararla 2 bin lira maaş alan muhasibin bu hakkının kaldırılması önergesi oy çokluğu ile red edildi.

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde söz alan ve Veysel Şenol’a rakip olan Ömer Çakal, , ‘’Bu hizmet sektöründe artan maliyetler ve esnafın yaşadığı sıkıntılar karşısında genç kadro ile daha iyi hizmet verebilmek için aday olduk’’ dedi.

3 dönemdir başkan, 3 dönem de başkan vekili olan Veysel Şenol ise konuşmasında, ‘’ 3dönemdir bu görevi sürdürüyorum. Makam ve mevkiler geçicidir, hepinize eşit mesfade olmaya çalıştım. Çevremizde uygun olan arsaları alarak kooperatifimize kazandıracağız. Dubai Port bu yıl sonu hizmete başlayacak, bu pazardan pay almak için tecrübeli kadro ile  görevde olup, görüşmeler yapacağız. Körfez Lojistikçiler Derneği kuru7ldu ve 3 kooperatif 400 araçla bu derneğin can damarı olacağız. Son kez adayım ve 2 yıl sonra görevi genç kadrolara teslim edeceğiz’’ dedi.

Konuşmalardan sonra seçilen yönetimin 2 yıllık olması ve oylamanın gizili yapılması oy birliği ilşe kabul edildi.

Kongrede sandığa giden üyeler şu iki listeyi oyladı:

Veysel Şenol’un listesi: Veysel Şenol, Orhan yaman, Osman Güncan, Salih Acar, Özer Ahmet Akaya, Vural Atilla, Arif Şahin, Cemil Tarcan ve Volkan Dağcıoğlu.

Denetim Kurulu: Mustafa Gülcan, Orhan Can ve Muammer Aladağ.

 

Ömer Çakal’ın listesi: Ömer Çakal, Cavit Sezer, Atilla Yıldız, Orhan Sadun, Fatih Songur, Murat Sözer, Murat Baran, Veysel Ateş ve Kadir İpek.

Denetim Kurulu: Muhammet Şengül, Vural Atilla, Refik Tüfekçioğlu.

 

Yapılan sayım sonrasında da, Veysel Şenol’un listesi 125, Ömer çakal’ın listesi ise 26 oy aldı. Seçimlerde 16 oy boş, 2 oy da iptal oldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817