Villalara Giren Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

Alınan bilgi ve iddialara göre villara giren şahısların hırsızlık yaptığının bildirilmesi üzerine polis takibe başladı. Bir hırsızlık olayının daha gerçekleşmesi üzerine takibe başlayan Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli 3 kişiyi İzmit’te yakaladı.

Yakalan 3 kişi yapılan sorguları sonrasında 3 ayrı villadan LCD televizyon, matkap, taş makinası gibi aletleri çaldıklarını söylediler. Çalınan eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edilirken, adli makamlara sevk edilen B.D. , M.A. ve V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Telefon şüphelisi de tutuklandı.

Körfez Barbaros ve Yeni yalı Mahallesinde, iş yeri sahiplerinin dalgınlığından faydalanarak içeri giren ve cep telefonlarını çalan bir kişi yapılan takip sonrasında yakalandı.

Satmak amacıyla cep telefonlarını çalan S.C. (25), Derince’de yakalandı ve yapılan sorgusu sonrasında sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817