banner2779
banner2752
banner2750

VİRÜSÜ YENDİ AMA  İYİLEŞEMEDİ

Virüs nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 15 gün tedavi gören Emrah Çalışır, daha sonra da öğrenci yurdunda iki hafta karantinada kaldı.

Tedavi süreci sonrasında virüsü yenen Emrah Çalışır, testlerinin sonucunun negatife dönmesi sonrasında evine gönderilen Emrah Çalışır sağlığına tam olarak kavuşamadı.

Koronavirüsü yenmesine rağmen vücudunda başka rahatsızlıklar yaşamaya başlayan Emrah Çalışır, sürekli olarak kusmaya başladı. Evinde tedavide tutulan Emrah Çalışır, servisçilik yaparak evinin geçimini sağladığı işini de kaybedince bu sefer ekonomik olarak da sıkıntı yaşamaya başladı.

Tespit edilemeyen rahatsızlığı nedeniyle evinden çıkamayan ve adeta yoğun bakıma giren Emrah Çalışır için Körfez Roman Derneği Başkanı Bayram Denizci ve mahalle halkı yardım kampanyası başlatırken, bir an önce genç adamın rahatsızlığının bulunması ve tedavi yapılmasını istediklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751