banner2779
banner2752
banner2750

VİYADÜK ALTINDA İHTİYAÇ ASKISI
 CHP Körfez İlçe Gençlik Kolları, 1.5 ay önce İlçe Başkanı Mehmet Kaçar’ın başlattığı evlerdeki ihtiyaç fazlası giyim, ayakkabı, battaniye ve eşyaların toplanmasını daha da değişik bir boyuta taşıdılar. 1.5 ay boyunca gelen giyim malzemeleri, partinin yöneticileri tarafından ihtiyaç sahiplerine iletildi. Mehmet Kaçar’ın yardım mesajına koliler dolusu malzeme ile yanıt geldi ve birçok ihtiyaç sahibi sevindi.

Partinin gençleri, bu çalışmayı sokağa taşıdılar ve viyadük altına bir askı hazırladılar. Hazırlanan bu askı, partinin gençleri ve yönetim Kururlu Üyesi Melek Fırıncı tarafından her gün doldurulmaya başladı. Sabah ve akşam saatlerinde partiye gelen yardım malzemeleri bu askıya asılıyor ve gün içinde ihtiyaç sahibi olan insanlar gelip, burada kıyafetleri inceleyerek alıp, götürüyorlar. Bu şekilde, ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın daha kolay olduğu ve çoğunlukla Suriye’li vatandaşların buradan ihtiyaçlarını karşıladıkları belirtiliyor. Askının, yardım malzemesi geldiği sürece devam edeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751