VİYADÜKTE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
 Üç ilçeyi birbirine bağlayacak

Gerek Derince ilçe trafiği rahatlaması açısından büyük önem teşkil eden gerekse kuzeyden İzmit, Derince ve Körfez ilçelerini birbirine bağlayacak olan viyadük projesinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Derince’de yapımı devam eden viyadük projesi ve 20 metrelik çevre yolunun kalan etapları D 100 Karayolu’na alternatif olma özelliğiyle çok önemli bir kazanım olacak. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da büyük önem verdiği proje kapsamında alternatif yolun kalan etaplarının düzenlenmesi ve viyadük yapım işleminin bir yıllık süreçte tamamlanması planlanıyor.

 

Fore kazık ve drenaj yağmur suyu imalatı

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği proje alanında şu ana kadar fore kazık imalatı ve drenaj yağmur suyu imalatının % 50’lik kısımları tamamlandı. Viyadüğün temel ayakları ve kolon imalatının devam ettiği proje tamamlandığı zaman Sırrıpaşa, Çenedağ ve Çınarlı mahalleleri, 20 metrelik çevre yolu ve Cımbızdere üzerine yapılacak 30 metre yüksekliğindeki viyadük ile birbirine bağlanacak. Viyadük projesi tamamlandığında sadece Derince trafiğini rahatlatmakla kalmayacak, İzmit, Derince ve Körfez ilçeleri de alternatif yol aracılığıyla kuzeyden birbirine bağlanma şansı bulacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817