Vizyon İnşaat’tan Büyük Başarı! Golden Lig’de Yine Şampiyon Oldular!

BAŞKAN MUSTAFA ASLI

Körfez’in ve ilimizin sevilen iş insanlarından, KOTSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Vizyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aslı’nın futbol takımı Vizyon İnşaat,  2 yıldır katılım gösterdikleri, Türkiye’nin öncü futbol organizasyonlarından Golden Lig’de bu yıl da şampiyonluğu kimseye bırakmadı. 

AHMET KAPÇAK İLE BİRLİKTE UYUMLU ÇALIŞMA

Ak Parti Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Kapçak ile birlikte kurmuş oldukları mütevazı bir birliktelilik ile aile ortamının olduğu Vizyon İnşaat Futbol Kulübü yıllardır birçok başarı elde etti. Bu başarılardan birisi de Golden Lig’deki üst üste ikinci şampiyonluktu. Son derece çekişmeli maçlara sahne olan Golden Lig’de de kupaya uzanan takım haklı bir sevinç yaşadı. 

KOFİ ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİ!

Dev turnuvanın final maçında Kocaelispor’un eski futbolcuları Engin Öztonga, Haydar Koç ile Ümit Kahya gibi isimlerin forma giydiği BFM Soğutma takımını Ferhat Aydın’ın (Kofi) golü ile 1-0 mağlup ederek üst üste ikinci kez kupaya uzanan takım alkışı hak etti. Teknik direktörlüğünü Gökhan Gülle’nin yaptığı Vizyon inşaat FK böylece Antalya’da düzenlenecek Golden Lig Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817