Volkan Özmen, “2019 yılı  Bizim Yılımız Olacak”

Sahada gördüğümüz teveccüh sandıklara yansıdığında ilçenin yönetiminde söz sahibi olacak ve en iyi şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Volkan Özmen, 2018 yılının oldukça zor geçtiğini ve ekonomik olarak sıkıntılar yaşandığını ama 2019 yılına da umutlu olarak girdiklerini belirterek, “Dileğim yeni takvim yılında sıkıntıların bitmesi ve huzur dolu bir 2019’a başlamamız. İnsanların daha huzurlu ve mutlu oldukları, partimin hak ettiği başarıları elde ettiği bir yeni takvim yılı olmasını diliyorum” dedi.

Volkan Özmen, saha çalışmalarında özellikle 40 çarpı 40 etkinliklerinin çok nemli olduğunu ve bir anda ilçenin her köşesine hakim olarak MHP’nin varlığının ön plana çıkartıldığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817