Volkan Özmen Körfez’e Yaşlı Bakım Evi Yapıyor

Uzun zamandır kullanılmayan 3 katlı bir binayı kiralayan Volkan Özmen, burada Yaşlı Bakım ve Huzur Evi yapmaya başladı. Bina tamamlandığında bakıma muhtaç olan 40 yaşlı burada barınacak ve bakımları yapılacak. Kocaeli'nde bir tane olan hizmet sektöründe böylece ikincisi Körfez’de hizmet vermeye başlayacak.


Alınan bilgilere göre yeni bir hizmet alanına geçiş yapan Volkan Özmen, Kuzey Mahallesi Erişir Sokak’ta yer alan ve bir aileye ait olan, uzun zamandır kullanılmayan 3 katlı bina Volkan Özmen tarafından kiralandı. 3 katlı büyük bina da tadilat başlatan Volkan Özmen, hasta odaları, idari odalar, mutfak ve diğer bölümleri hazırladıktan sonra işletme ruhsatını alarak hizmeti başlatacak.


Binada yaklaşık 600 bin liralık tadilat yapılacağı öğrenilirken, Yaşlı Bakım ve Huzur Evi tamamlandıktan sonra 40 yatak kapasitesiyle, bir doktor ve 5 görevlisiyle hizmete başlayacak. Bakım evine, evde bakılması gereken, hasta, yatalak yaşlılar kabule edilecek ve kendilerine sağlık başta olmak üzere tüm hizmetleri verilecek. Tesisin tamamlanmasıyla yaşlı ve yatalak hastalarına bakmakta zorlanan aileler, aylık ücreti karşılığında yakınlarını buraya emanet edebilecekler. Bakım evi olmaya çok uygun olan ve geniş bir bina alanı olan tesisin alanı içinde geniş bir de bahçesi yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817