banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Volkan Özmen’in On Parmağında  On Marifet

Barbaros Mahallesi’nde de oldukça sevilen ve geniş bir çevreye sahip olan Volkan Özmen, 40 yaşında olmasına rağmen genç yaşlarda başladığı gemi tamir bakım ve onarım işinde yurt dışına kadar uzanan çalışmalar yapıyor. Onarımı gereken bir gemi tersaneye çekildikten sonra değişecek saç aksamları tespit ediliyor ve taşeron firma olarak görev yapan Volkan Özmen ve ekinine teslim ediliyor. Gemiyi onaran ve yeniden yüzebilir hale getiren ekip, şirkete gemiyi teslim ederek çalışmayı tamamlıyor.

Özmen 18 yıldır bu hizmeti Tuzla Hidrodinamik Tersanesi’nde devam ettirirken, Alanya Alidaş Bakım Hizmetleri, Aytemiz Akaryakıt Körfez Dolum Tesisi Müteahhitliği hizmetlerini de yapıyor. Volkan Özmen, on parmağında on marifetle, prefabrik bina yapımı, iskele yapımı, kendilerine ait hırdavat ve inşaat malzemeleri satış dükkanı, perforje ve demir aksam imalatları gibi çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi olarak halka hizmet etmeyi amaçladığını da belirten Volkan Özmen, “Halka hizmeti, insanları mutlu etmeyi seviyorum. Daha önce de mahalle muhtarlığı için girişimim oldu. Makam ve mevki isteğim yok, yalnızca insanlara hizmet etmek istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826