banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Volkıcar yarışları 5. Etabı Körfez’de yapıldı
 Türkiye’nin ilk yerli yarış arabalarının mücadele ettiği Volkıcar yarışlarının 5. Etabı Körfez Yarış Pisti’nde yapıldı. İki etap halinde yapılan yarışlarda ilk sıra değişmedi. Her iki ayakta da Can Tolon birinci, Burak Çukurova ikinci, Can Toprak Candan ise üçüncü oldu.

Körfez yarış Pisti’nde iki ayak olarak yapılan yarışlarda, otomobiller her ayakta 12’şer tur attılar. İki ayakta da toplam 16 otomobil piste çıktı ve her iki etap sonrasında da sıralama değişmedi, rakiplerine fark atan Can Tolon, Burak Çukurova ve Can Toprak Candan ilk üç sırayı aldılar. Yarışlara katılan bayan pilotlar arasında yapılan sıralamada da Didem Kargın birinci, Oya Eren ikinci, Çiğdem Bayülgen üçüncü oldular.

İzleyici sayısının az olduğu yarışlara, Körfez halkı da ilgi göstermeyince, yarışlar aza sayıdaki meraklıların takibi altında yapıldı. Dalında sezonun 5. Yarışı olan Körfez etabını başarıyla tamamlayan birinciye 6 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 2 bin lira para ödülü verildi.

Türkiye ve Dünya ‘da yeni bir geçmişi olan Volkıcar araba yarışlarında, yerli olarak üretilen modifiyeli otomobiller yarışıyor. Türkiye’de 105 adet olarak üretilen otomobillerin 80 tanesi yurt dışında, 25 tanesi ise yurt içindeki yarışlarda mücadele ediyor ve başarılı sonuçlarıyla gelecek vaat ediyorlar.

Nabi Yazıcı

Resim kod- Yarışlar. Yarışlardan kareler.

Ödül: İlk üç sırayı alanlara para ödülleri verildi.

Birinci: Yarışların birinciliğini Can Tolon aldı. Tolon otomobiliyle gösteri yaparak aldığı dereceyi kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826