Birileri benim arkamda kim var diye araştırmalara başlamış. Başkasından öğrenmeyin ben hemen söyleyeyim. Önümde kimsem yok!. Arkamdaysa büyük ve Necip Türk Milleti var. Haa az daha unutuyordum bir de Allah'ım var. Bir de yürek var ama sizinkinden değil, mangal gibi birşey. 


Vurduracaksanız ''Kurtlar Vadisi Körfez'' Yazı dizisi başlamadan vurdurun. Ama öyle üçüncü sınıf  kartondan mafyalara değil, yazık edersiniz gençlere mermi atalım derken kafalarına mermi yerler.

Hani pis işlerinizi yaparken ismiyle bazılarını korkutmaya çalıştığınız aranızın çok iyi olduğu büyük mafya babalarının adamları varya onlara vurdurun ki, bizim de namımız yürüsün. Desinler ki ünlü mafya babasının adamları Burhan Yarar'ı vurmuş. Ölürsek de namımız yürüsün bari. Deyin ki babaya bir manyak gazeteci var. Parayla pulla da bağlayamıyoruz. Bizim hırsızlıklarımızı araştırıp belgeliyor. Rahat götüremiyoruz Önünde de kimse yok zaten, şunu bir indirsenize deyin. Çaldıklarınızdan bi iki balyada atın önüne.!!


Ama ben sizin yerinizde olsam bol bol Tövbe İstiğfar eder, şu anda devlet büyüklerinin önünde olan içinde yediğiniz naneleri belgeleriyle anlatıldığı 2.5 saatlik video kayıdından  hakkınızda infaz kararı çıkmaması için dua ederdim.

Eğer ki infaz kararı alınırsa bakalım Allah-Kitap deyip bu milleti kandıran Melek yüzlü şeytanlar nereye kaçacaklar. Bu millet kimleri tükürüğüyle boğacak. Yediklerinizi nasıl kusacaksınız..!!!


Kimler görevden alınıp cezaevine girecek. Kimler yedikleri naneler yüzünden Çoluk çocuklarının yüzüne bakamayacaklar..!

Son sözüm diyeceğim odur ki , 
Dedim yaa, BOLLLL, BOLLL DUA EDİN..!!! 

ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ..!!

Selam, saygı ve dua ile

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sultan Süleymana Kalmadı Dünya 7 yıl önce

Sabır Hacı Sabır..!!!

banner2817