banner2779
banner2752
banner2750

Vurulma Anı Kameralarda

Görüntülerde, kaldırımda yürüyen iki kişinin peş peşe gelen kurşunlarla vuruldukları ve kanlar içinde kaldıkları anlar, sonrasında yaşanan panik, vatandaşların ilk müdahale yaptıkları anlar ve sonrasında sağlık ekiplerinin müdahalesi yer aldı.

Olay sonrasında devam eden soruşturma kapsamında rast gele ateş eden ve adının Muhammed Ali Ç. Olduğu öğrenilen şahıs polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. İlk alınan bilgilere göre eskiye dayalı olarak bir gurupla aralarında husumet olan şahsın, caddede karşılaşmaları ile başlayan kovalamaca, Muhammed Ali Ç.'nin tabancayla arka arkaya ateş etmesiyle sonlandı. Diğer gurupta yer alan şahıslar kaçarken sıkılan mermiler caddede yürümekte olan Mehmet Ali Yıldırım ve Ekrem Gelturan adlı şahıslar yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751