WC’LER HEM ÜCRETSİZ HEM TEMİZ
 Belediyenin Mehmet Ali Paşa Camii altında, Cumhuriyet Çocuk Parkı, Kuruçeşme Kapalı Pazar, Plajyolu Köylü Pazarı ve Yeşilova Kapalı pazarı alanındaki  tuvaletleri ücretsiz hizmet veriyor. Her gün yüzlerce kişinin yararlandığı  tuvaletlerin temizliğine de büyük önem veriliyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, tuvaletlerdeki bakım  çalışmasını aksatmadan sürdürüyor. Yetkililer,” Tuvaletlerin temizliğine büyük önem veriyoruz. Ücretsiz olan tuvaletlerin hepsi ter temiz. Ancak paralı tuvaletleri bu kadar temiz olabilir” dediler. Vatandaşlar da  tuvaletlerin temizliğinden dolayı İzmit Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 11 yıl önce

güzel uygulama ben bunu 10 sene önce kayseride görmüştür. geçenlerde kandıraya cebeci̇ plajina gitti̇k mavi̇ bayrak adina i̇lk gün wc üçretsi̇zdi̇ öteki̇ hafta gi̇tti̇ği̇mi̇zde üçretli̇ olmuş onu birakin lokanta çay oçaği gi̇bi̇ i̇şletmeler i̇çi̇nde bulunan wc bile üçretli̇ olmuş i̇şletme i̇çi̇nde i̇şletme yaziyi kaleme alan arkadaş sende bi̇r gi̇t gör cebeciyi̇ bayrakla gelen vatandaşi kandirma i̇şletmeleri̇

banner2817