banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

WEBİN OSKARI İKİ DALDA KOCAELİ'NİN

Dünyanın ve Türkiye’nin dev firmalarının da yarıştığı Altın Örümcek’te, halkın attığı oylarla, hizmet ve kalite değerlendirmesi sonucu ödül alan firmalar belirleniyor. Bankacılık, yazılım, donanım, e-ticaret, kültür, eğlence, hizmet, mobil uygulama, turizm-seyahat ve benzeri birçok hizmet alanında yer alan dev firmaların katıldığı yarışmada, 2 dalda ödül Kocaeli’ne geldi.

Mobil uygulama ve hizmet dalı ile Turizm ve Seyahat dallarında Altın Örümcek ödülü, halktan gelen oylarla biletbayisi.com adlı Kocaeli firmasına verildi. Tamamen yerli yazılımla sektörde hizmet veren firma, uzun süredir Kocaeli’nde başarıyla hizmet veriyor.

Pasta keserek kutladılar

Kocaeli için gurur kaynağı olan 2 ödülün alınmasını, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da ziyaret sırasında öğrendi ve şirketi ziyaret ederek, ödül pastasını şirket yetkilileri ve çalışanları ile birlikte kestiler. Şirketin operasyon merkezinde ki kutlamaya katlan Karaosmanoğlu, özellikle yerli ve milli bir yazılımın bu başarısından gurur duyduklarını söyledi.

Altın Örümcek

Altın Örümcek ödülü için firma başvuruları 22 Mayıs- 7 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Jüri değerlendirmeleri 25 Temmuz- 25 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. Değerlendirme sonrasında 8 Eylül’de finalistler açıklandı ve finale kalan firmalar 15 Eylül- 30 Eylül tarihleri arasında halk oylamasına sunuldu. Oylama sonrasında kazanan firmalar açıklanarak, bilgilendirme yapıldı.

Altın Örümcek ödülleri 31 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan ödül töreni ile firma sahiplerine sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826