WHATSAPP'TA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME YAPTIRAN UYGULAMA
 Whatsapp'ta henüz görüntülü görüşme özelliği aktif değil. Fakat bu zamana kadar gelen güncellemeler, Messenger’da olan hemen hemen tüm özelliklerin yavaş yavaş WhatsApp’a da getirildiğini gösteriyor. İçlerindeki en büyük eksikliklerden olan görüntülü konuşma özelliğini, artık indireceğiniz farklı bir uygulama sayesinde kullanabileceksiniz.

Booyah ismindeki bu uygulama, basit bir şekilde Whatsapp listenizdeki kişilerle karşılıklı olarak görüntülü konuşma yapabilmenizi sağlıyor. 

Booyah Nasıl Çalışıyor?

Uygulamayı indirdikten sonra karşınıza ‘Start Now’ yazılı bir buton çıkacak, ilk olarak ona tıklayın. İlk olarak üst kısımda yer alan Add Friends to This Chart, daha sonra Share With sekmesinde açılan WhatsApp butonlarına dokunun. Görüşmek istediğiniz arkadaşınızı seçtikten sonra ona link göndereceksiniz. Bu link, görüntülü konuşmanın yapılabilmesi için gerekli olan önemli bir detay. Eğer uygulama karşı tarafta yüklü değilse arkadaşınız bu link üzerinden direkt olarak uygulamanın indirme bağlantısına yönlendirilecek.

HD kalitesiyle görüntülü konuşma yapabilmenizi sağlayan Booyah hem iOS hem de
Android platformunda kullanılabiliyor.
kaynak: webtekno

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817