banner2779
banner2752
banner2750

Wushu Şampiyonasına Körfez Belediyesi Damga Vurdu
 Körfez Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destek her geçen gün artarak devam ederken başarılarda arka arkaya gelmeye devam ediyor.

Sporda başarının elde edilmesi ve sürekliliğin sağlanması adına her branşa destek veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, verilen desteklerin meyvelerini almayı sürdürüyor. Bu kapsamda Körfez Belediyesi Wushu takımı Antalya’da düzenlenen Gençler Wushu Sanda Türkiye Şampiyonasında 80 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

Muhammet Ertuğrul Rakiplerini Büyük Bir Farkla Yenerek 80 Kiloda Şampiyon Oldu

Antalya’da yapılan ve bir hayli çekişmeli geçen Gençler GençlerWushu Şampiyonasında Körfez Belediyesi elde ettiği büyük başarı ile spor kamuoyunun dikkatleri üzerine çekti. Körfez Belediyesi Wushu Takımından Muhammet Ertuğrul rakiplerini büyük bir farkla yenerek 80 kiloda şampiyon oldu. Alınan bu büyük başarı karşısında Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Muhammet Ertuğrul ve Antrenör İlhan Koç’u makamında ağırlayarak tebrik etti.

İlçemizi Ve Belediyemizi En İyi Şekilde Temsil Ettiğim İçin Mutluyum, Onurluyum

Şampiyonu kapıda karşılayarak tebrik eden Başkan Baran, şampiyonanın nasıl geçtiğini sordu. Şampiyona hakkında Başkan Baran’a çeşitli bilgiler aktaran Muhammet Ertuğrul, “Aldığım bu büyük başarının aslında baş mimarı sizsiniz. Bize verdiğiniz sonsuz destekleriniz için teşekkür ederim. Yaşadığım onurunu ve gururu kelimelerle anlatmak mümkün değil. İlçemizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğim için mutluyum. Bundan sonraki süreçte daha çok çalışarak Körfez’imizi ve ülkemizi temsil etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Ülkemizi Temsil Edecek

Ülke sporuna önemli sporcular yetiştirerek adını sıkça duyuran Körfez Belediyesi, 23 Nisan’da düzenlenecek olan Wushu Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Antalya’da alınan büyük başarı ile dikkatleri üzerine çeken Körfez Belediyesi Wushu Takımı sporcusu Muhammet Ertuğrul, şampiyona da Türkiye’yi temsil edeceği için mutlu olduğunu ifade etti. Ertuğrul, yaşadığı bu büyük heyecanını sürekli dile getirerek Başkan Baran’a ifade etti.

Bütün Bunlar Azimle Çalışmanın Ve Disiplinin Mahsulüdür

Alınan büyük başarının sırrının azimli çalışmanın ve sürekliliğin sağlanmasının gerektiğini ifade eden Başkan Baran, “Körfez Belediyesi Uzakdoğu sporlarında bu temel üzerinde yürümeyi aksatmadan sürdürdü. Bununda en güzel meyvelerini alıyoruz. Başta takım hocaları ve tüm sporcularımızı kutluyorum. Elde edilen bu güzel sonucun, hem kulüp hem de ilçemizin temsili konusunda çok büyük katkısı olmuştur. Bütün bunlar azimle çalışmanın ve disiplinin mahsulüdür.  Bu üstün performansla Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında ülkemiz adına yeni şampiyonluklar kazanacağınızdan hiç kuşkum yok” ifadelerini kullandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751