banner2779
banner2752
banner2750

Yabancı askerlerin ne işi var Trabzon’da!

Türkiye’yi karış karış dolaşan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın Karadeniz turunda ilk durağı Trabzon oldu. Trabzon’un Araklı ilçesinde partisinin görkemli ilçe binasının açılışına iştirak eden Kamalak, ‘Allah hayırlı uğurlu etsin’ temennisinde bulundu. Gün boyu Trabzon’da ilçe ilçe gezerek programlara katılan ve vatandaşlarla bir araya gelen Kamalak, NATO askerinin Afganistan’dan çekilmesi kapsamında Trabzon’un limanını kullanan ve otellerini kiralayan yabancı askerlerin Trabzon’da ne işi olduğunu sordu.

Yabancı askerlerin ne işi var Trabzon’da!

Kamalak, “Bu gün Türkiye büyük devlettir diyorlar ancak Osmanlı küçük devlet miydi diye soruyoruz. Nasıl bölündü. Nasıl bu hale getirildi Osmanlı. Abdulhamit Han’ın öğrencileri olan İttihatçılar da Osmanlı’yı yeniden eski günlerine döndüreceklerdi. Bu gün İttahatçıların yerine AKP almıştır. İttihatçılardan eksik kalan işleri AKP’ye kalmıştır. İttihatçıların öğrencileri Abdülhamit Han’ın öğrencileriydi. AKP’nin de öncüleri Erbakan’ın öğrencileriydi. İsrail’in kurulması için Osmanlı’nın savaşa sokulması gerekiyordu. Büyük İsrail için ise Türkiye’nin bölünmesi gerekiyor. Bunun için de bir savaşa sürüklenmesi gerekiyor. Savaş sahnesi hariç buraya kadar her şey tamam. Sanki bu savaşında ön hazırlıkları yapılıyor. Trabzon’un limanlarının önemli bir kısmının ve otellerinin 2,5 yıllığına yabancılar tarafından kiralandığı söyleniyor” diye sordu.

(Milli Gazete)

   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751