YAĞLI GÜREŞÇİLER SEZONU AÇTI
 Güreş sporunda Hasan Gemici gibi olimpiyat şampiyonu yetiştirmiş öncü kulüpler arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, bu çıtasını minderde ve Yağlı güreşlerde de sürdürmek istiyor. Minderde hazırlıklarını Seka Sporcu Eğitim Merkezi başta olmak üzere birkaç noktada sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu güreşçiler, yağlı güreşte de yeni sezona dualarla başladı. Bu yıl tarihi Edirne Kırkpınar yağlı güreşlerinde başarılı sonuçlar elde etmek isteyen Büyükşehir Kağıtsporlu güreşçiler çalışmalarını SEKASEM ve Yağlı Güreş salonunda sürdürüyor. 

 

ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Çalışmalarına aylar öncesinden hazırlanan yağlı güreşçiler sezon öncesi hayli iddialı olduklarını söyledi. Kulüp yağlı güreş antrenörleri Abdullah Kaçmazoğlu ve Abdulhamit Altun öncülüğünde hazırlıklarını sürdüren Büyükşehirli güreşçilerin idmanını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Güreş branş sorumlu yöneticisi Muhammed Feyzi Karabıyık güreşçilere başarılar diledi. Karabıyık,” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kulüp başkanımız ata sporuna önem veriyor. Güreş sporunun tüm ilçelerimizde yaygın hale getireceğiz. Sizlerde üst yapıda elde edeceğiniz başarılı sonuçlarla alt yapıdaki sporcularımıza örnek olacaksınız. Sizlerden büyük başarılar bekliyoruz.”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817