banner2779
banner2752
banner2750

Yağmur ve fırtına fena vurdu
 İlimizi gece yarısından beri etkisi altına alan yağışlı hava hayatı olumsuz etkiledi. Pek çok ev ve işyeri sular altında kaldı. D-100 Karayolu trafiğe kapandı.

Yağışlı hava ve beraberinde fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Sağanak şeklinde yağan yağmur ilimizin birçok noktasında su baskınlarına sebep oldu. Çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı. Yağışlı havadan en çok etkilenen bölgelerden bir ide Kartepe oldu. Aniden bastına şiddeti yağmur nedeniyle yollar sular altında kaldı. Zaman zaman şiddetini arttıran fırtına ise evlere zarar verdi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa sebep vermemek için geceden beri yoğun çalıştı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ SU BASTI

Sabah saatlerinde şiddetini artıran sağanak nedeniyle Acısu Deresi taştı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile zemin kattaki bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçların güçlükle ilerleyebildiği ilçede, vatandaşlar ev ve bahçelerindeki suları kovalarla boşaltmaya çalıştı. Sabah işe gitmek üzere evinden çıkan vatandaşlar caddelerde biriken sulardan dolayı yolun karşısına geçmekte zorlandı, bazı vatandaşların ise park halindeki araçlarına ulaşmakta güçlük geçtiği görüldü.

KARTEPE SULAR ALTINDA

Yoğun yağış kendisini en fazla kendini Kartepe bölgesinde hissettirdi. Kartepe’de neredeyse her yer sular altında kaldı. Sapanca yolu yağış sebebiyle yer yer kapandı. Yolda kalan araçlar belediyeye ait iş makineleri ile çekildi. Çok sayıda ev ve işyeri sular altında kaldı. Kartepe bölgesinde pek çok okula çocuklar giremedi. Milli Eğitim yetkilileri bugün okula gelemeyen çocukların yok yazılmayacağını açıkladı. 

D-100 TRAFİĞE KAPANDI

Yoğun yağışın nedeniyle D-100 Karayolu trafiğe kapandı. Yoğun yağış sebebiyle toplan yağmur suları D-100 Karayolu’nun Uzuntarla mevkiinde kapanmasına sebep oldu. Yolda pek çok noktada irili ufaklı kazalar meydana geldi. Uzunçiftlik ışıklar bölgesinde trafik kapanmış durumda. Ekipler yolu tekrar açmak için yoğun çaba sarf ediyor. Yağışlı havanın bunun gün boyu etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751