YAHYA KAPTAN HEYKELİ 15 OCAK’A YETİŞECEK
SİPARİŞLER VERİLDİ
Yahya Kaptan’ın girişinde bulunan yeşil alana yapılacak heykel için siparişler verildi. Toplam 4 metre 25 santimetre yüksekliğindeki anıtta, Yahya Kaptan’ın heykeli ve hayatını anlatan bir yazı yer alacak.

YAHYAKAPTAN’A YAKIŞACAK

Heykel’in Yahya Kaptan’ın anıldığı 15 Ocak’a yetiştirileceğini ve açılışının yapılacağını söyleyen Başkan Nevzat Doğan, “Bence bu şehrin ciddi bir eksiğiydi. Yahya Kaptan bir kahraman. Bir mahallemize adı verilmiş ama sorsanız kimse bilmiyor. Onun resmini vererek bire bir heykelinin yapılmasını istedik. Çevre düzenlemesiyle beraber proje 100 bin TL’ye mal olacak. Yahya Kaptan Mahallesi’ne de kahramana da yakışacak. Alttan aydınlatmayla anıt aydınlatılacak. Keşke bu zamana kadar yapılsaydı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817