banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

YAHYA KAPTAN İSMİNE YAKIŞIR HALE GELDİ
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yahya Kaptan 10. Bölge Yönetimi'ni ziyaret etti. 10. Bölge Yönetim Başkanı Sedat Erbay ve Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Haluk Akgün'ün kendisine eşlik ettiği ziyarette bölgede yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Doğan,  “Yahya Kaptan ismine yakışır hale geldi” dedi.

 

AYRIM YAPMAM

 

İzmit Belediye Başkanı olarak hiçbir mahalleyi diğerinden ayırmadığını ifade eden Başkan Doğan “Her mahalleye eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Yahya Kaptan hizmetlerimizle çok daha güzel bir yer oldu. Göreve geldiğim günden bugüne İzmit’in her köşesi için önemli çalışmalar yürüttük. Hiçbir yeri birbirinden ayırmadık. Bu sayede Yahya Kaptan hizmetlerimizle çok daha güzel bir yer oldu” dedi.

 

YAPILMAYANI YAPTIK

 

Alt yapı ve üst yapı anlamında büyük sorunlar yaşayan bu bölgede yıllardır yapılmayanı yaptıklarını ifade eden Doğan, “Birçok mahallede olduğu gibi Yahya Kaptan'a da mahalle konağı yaptık. Emeklilerimiz burada mutlu bir şekilde sosyal faaliyetlerde bulunuyorlar. Parklarda, çevre düzenlemesinde, aydınlatmalarda ve sosyal etkinliklerle bambaşka bir Yahyakaptan oluşmaya başladı. Yıllardır bitirilemeyen spor salonlarını bitirdik. Bisiklet eğitim pisti yaptık. Yeşil alan üzerindeki çirkin yapıları ortadan kaldırdık” şeklinde konuştu.

 

TARİHİ HAVA

 

Çanakkale ruhunun yaşatıldığı Kınalı Asker Parkı’nı ve Yahya Kaptan Anıtı’nı bölgeye kazandırdıklarını ifade eden Başkan Doğan “ Yahya Kaptan bu ve benzeri çalışmalarla tarihi bir hava kazandı. Mahallenin kimliği ortaya çıktı, hissedilir oldu” dedi

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

Yahya Kaptan 10. Bölge Yönetim Başkanı Sedat Erbay ve Mahalle Muhtarı Haluk Akgün, Başkan Doğan döneminde yapılan hizmetlerle Yahya Kaptan'ın değerinin arttığını belirterek hizmetler için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826