banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Yahya Kaptan Kavşağı çalışması 2Temmuz Salı günü başlayacak

BEKLEME OLMAYACAK

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’deki trafik sorunlarını ortadan kaldıracak çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Yenişehir Mahallesi’nden Yahya Kaptan’a geçiş bölgesinde ki trafik sıkışıklığının önlenebilmesi için bölgeye köprülü kavşak yapmak için kollar sıvandı. 2 Temmuz’da start alacak çalışma ile özellikle sabah ve akşam saatlerinde trafik ışıklarında bekleme sonucu yoğunlaşan kavşak, köprülü kavşak haline getirilecek.

TRAFİK IŞIKLARI KALDIRILACAK
Çalışmalar ile projenin hayata geçirilmesiyle kavşakta ki trafik ışıkları kaldırılacak. D-130’dan otoyol gişeleri ve Kandıra yönüne gidecek araçlar kuzey-güney hattında transit olarak yollarına devam edebilecek. Yahya Kaptan’a ve Yenişehir’e sapacak araçlar da köprünün altındaki kavşaktan ulaşım sağlayabilecekler. Böylece D-130’u kullanarak otoyola girmek isteyen başta ağır vasıtalı araçlar olmak üzere Yahya Kaptan, Yenişehir, Şirinevler, Tavşantepe ve Yeşilova’ya giden araçların sıkışması önlenmiş olacak.
250 METRE UZUNLUĞUNDA

D-605 karayolu üzerinde yapılacak projede yer alacak köprü 250 metre uzunluğunda olacak. Köprü geçişi 2 çarpı 2 şeritli olarak yapılacak. Köprünün yan yolları da 2 şeritli olarak düzenlenecek. Proje de yan yollarla birlikte toplam 900 metre yol yapılmış olacak. Köprünün altından geçen Yahya Kaptan- Yenişehir bağlantısı 2 çarpı 2 şeritli yapılacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826