banner2779
banner2752
banner2750

Yahya Kaptan Yoncalı Kavşağı Yeşillendiriliyor

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Yahya Kaptan Yoncalı Kavşağı Yalova ve Ankara bağlantı yollarında yaptığı üst yapı çalışması tamamlandı. Çalışmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çevre düzenlemesi yaparak bölgeyi yeşillendiriyor.

400 TON TOPRAK SERİLDİ

Karayolları Genel Müdürlüğü Yahya Kaptan Yoncalı Kavşağı’nda üst yapı çalışması gerçekleştirmişti. Geçici süreyle araç trafiğinin alternatif güzergahlara verildiği çalışmalar tamamlandı. Çalışmaların ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri çevre düzenlemesine başladı. Çalışmalar kapsamında bölgeye 400 ton toprak serimi yapıldı.

YEŞİL ALAN SAYISI ARTIYOR

Toprak serimi yapılan kavşakta yakın zamanda ağaç dikimi, çimlendirme ve sulama sistemi yapılacak. Yapılan çevre düzenlemeleriyle kavşak ve yolların kenarları görsel anlamda zenginleştirilirken, oluşturulan yeşil alanların genişleyip şehrin doğal zenginliğine ve canlı popülasyonuna katkı sağlaması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751