YAHYA KAPTAN’DA 36 PARK YENİLENDİ

ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

İzmit halkının sıklıkla kullandığı park alanlarını revize ettiklerini ve bu alanların sayısını her geçen gün arttırmayı hedeflediklerini ifade eden Park Bahçeler Müdürlüğü Yetkilileri, İzmit’in en büyük bölgelerinden biri olan Yahya Kaptan’da ki park eksiğinin son yapılan çalışma ile giderildiğini söylediler. Yahya Kaptan Bölgesi’nde ki tüm parkların iyileştirme ve yeniden yapım işlemlerinin tamamlandığını bildiren yetkililer “36 parkın tamamının kamelya montajı yapıldı. 26 parkın oyun gruplarının montajı yapıldı. Diğer parklardaki montaj işlemleri de en kısa sürede bitecek” dedi

TOPLU AÇILIŞ YAPILACAK

Park yapım ve revizyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından bölgedeki tüm parklar Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreniyle hizmete açılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817