banner2779
banner2752
banner2750

Yahya Öztürk; "Herkes Kendi Kapısının Önünü Süpürsün"

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk son 10 gündür yapılan açıklamalar ve tepkiler üzerine sert konuştu. Biz esnaf ve sanatkar lar odası olarak esnafımız ve üyelerimiz için defalarca Valilik ve Kaymakamlık bazında il ve ilçe odalarımız ziyaretler yapmış esnaafımızın mağduriyeti ve beklentisi ile alakalı yazılı ve sözlü taleplerimizi dile getirdik. Fakat konuyla alakalı çok ciddi bir gündem yapmak amaçlı değil görevimizi yapma arzusu ile çalışıyoruz. Herkes kendi kapısının önünü süpürsün hiçbir STK veya Oda farklı oda hakkında yorum yapmasın. Kamuoyuna duyurulur.

İl ve ilçeler olarak yaptığımız açıklama ve tepki aşağıda belirtildiği gibi yapılmıştır.

AÇIKLAMA

Esnafımızın sokağa çıkma kısıtlaması döneminde işyerleri kapalı iken zincir marketlerin her türlü ürünü satması, haksız rekabet oluşturmaktaydı.Esnafımızın tepkisine neden olan kısıtlama sürecinde, zincir marketlerin gıda ve temizlik ürünleri dışında ürün satışının engellenmesi talebimiz Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kabul görmüştür.

2021/26 nolu Kararı ile 29 Nisan - 17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek tam kısıtlama döneminde, zincir marketlerin inşaat malzemesi, tekstil, çanta, ayakkabı, halı, mobilya, elektronik ürün, beyaz eşya, klima, kırtasiye ve otomotiv ürünleri satışının yapılması yasaklanmıştır. Bu kararın alınmasında, esnafımızın haklı telebine olumlu cevap veren başta Sayın Valimiz Seddar Yavuz ve Kocaeli il Umumi Hıfzıssıhha Kurulu üyelerine hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyoruz.”Kocaeli esnaf ve sanatkarlar odaları birliği yönetim kurulu adına başkan Kadir Durmuş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751