Yahya Öztürk, “Körfez’in  Takımına Sahip Çıkmalıyız”

Başta Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt olmak üzere kulübe manevi destek yağarken, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, kulübe sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

İlimtepespor’un BAL ligine yükseldiği final maçını izleyen ve çok heyecanlanan Yahya Öztürk, “Maçı izlerken gençlerin sahada ki mücadelesi ve sonrasında yaşanan sevinçten büyük zevk aldık. Bu kulüp, Körfez’de unutulmaya başlayan futbol heyecanı, tribün zevki ve spor mücadelesi heyecanını yeniden yaşatacaktır. Eski Körfez ruhunun geri gelmesi için bu başarı fırsatı iyi değerlendirilmeli, devamının gelmesi sağlanmalı, bunun için de genç takıma destek verilmelidir. Başarıları ve şampiyonluğu nedeniyle İlimtepespor FK takımını, teknik ve yönetim kadrosunu kutluyorum” dedi.

Yahya Öztürk, İlimtepespor’un marka olacağını sözlerine ekleyerek, “Bu markaya sahip çıkılmalıdır. Gerekirse isim Körfez’i anımsatacak şekilde değişmeli ama mutlaka bu genç kadroya, markaya destek verilmelidir. Siyasi düşüncelere alet edilmeden, imkanlar kullanılarak kulübün daha da ileri gitmesi, ilçemizi başarıyla temsil etmesi için önü açılmalıdır. İlimtepespor, amatör kulüplerin istendiği zaman başarılara imza atabileceğinin bir örneğidir ve diğer kulüplere de yol açacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817