banner2779
banner2752
banner2750

YALÇIN COŞTUR BAŞİSKELE VE DERİNCE’DE
 AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Yalçın Coştur teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Coştur, hafta sonu yapılacak olan aday adayı tanıtım programı ve temayül yoklaması öncesinde AK Parti Başiskele İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Şahin Talus’un makamında gerçekleşen görüşmede aday adaylığı süreci ve görev alması halinde çizeceği Milletvekili profiline dair görüşlerini ifade eden Coştur, teşkilatların içinden gelen biri olarak teşkilatların desteğini fazlasıyla hissettiğini ve bu durumun kendisini daha da motive ettiğini belirtti.

Başiskele ziyaretinin ardından Derince İlçe Başkanlığı’na geçerek İlçe başkanı İbrahim Şirin ile bir araya gelen Yalçın Coştur, burada gerçekleşen görüşmede de teşkilat vurgusu yaptı. Kuruluşundan bugüne  içinde bulunduğu teşkilatın önemini çok iyi bildiğini belirten Coştur, ‘ AK Parti Teşkilatlarında uzun yıllar önemli görevlerde bulundum. Bu yüzden teşkilat penceresinden nasıl bakılır iyi bilirim. Bu benim açımdan olduğu gibi parti teşkilatları açısından da avantajdır. Görev almam halinde bu bakış açısıyla hareket eden bir vekil olacağımdan kimenin şüphesi olmasın’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751