banner2779
banner2752
banner2750

 YALÇINÖZ;  “GÖNÜL BİRLİĞİMİZİ EN YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ"

 

AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Nurullah Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz’ü ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Vedat Yoldaş ile MHP’li yöneticiler hazır bulundu. 

 

BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

31 Mart yerel seçimleri kapsamında yapılan programlarla ilgili istişarelerin yapıldığı görüşmede, konuşan İlçe SKM Başkanı Nurullah Yılmaz, “İzmit bu seçimlerde de tercihini hizmet siyasetinden, gönül belediyeciliğinden yana kullanacağına inanıyorum. Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğine özellikle sahip çıkacak ve inşallah hep birlikte en yükseğe taşıyacağız” dedi. 


ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYE’NİN BEKASI

Ziyaretleri için İlçe SKM Başkanı Yılmaz’a teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz de, “31 Mart'ta sadece belediye başkanı seçilmeyecektir. Hepsinden mühimi Türkiye'nin bekası, tarihi ve milli çıkarları söz konusudur. MHP İzmit teşkilatları olarak bu bilinçle çalışacağız” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751