banner2779
banner2752
banner2750

Yaman, "24 Haziran'da prangalarımızdan kurtulacağız"

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman SKM programları kapsamında Körfez ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve SKM yönetiminin eşlik ettiği Körfez turunda Yaman, çoğunlukla ev ve dernek ziyaretlerine konuk oldu. Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılaşan vekil Yaman, ilçede ikamet eden Bozkurt Ailesi'nin düzenlediği geniş katılımlı ev toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek, Cumhur İttifakı'na destek istedi.

TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYORUZ
Körfez'de ikamet eden Bozkurt Ailesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda partinin kanaat önderleri ile bir araya gelen Yaman, 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. 24 Haziran seçimlerinin tarihe tanıklık etmek olduğunu belirten Yaman, “Türkiye Cumhuriyeti ilk defa bir Başkan seçecek sizleri de "bu süreçte benim de imzam var" diyebilmek için hepinizi sandığa davet ediyorum. Bu seçimlerde tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Güçlü Türkiye, güçlü meclis, güçlü iktidar için liderimize ve partimize tam destek vermeliyiz” şeklinde konuştu.

ÇOK ÖNEMLİ BİR VİRAJ
Sahada milletimizden çok güzel teveccühler gördüklerini ve AK Parti ile Türkiye’nin 16 yıldır olduğu gibi bundan sonra da daha ileriye gideceğini belirten Yaman, "24 Haziran’da bu hizmet ivmesinin devam edebilmesi içinde çok önemli bir virajdır. İnşallah bu dönemecin ardından hedeflerimize daha hızlı kavuşacağız. Prangalarımızdan kurtulma zamanıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir şekilde seçilmesinin ardından Türkiye yeniden yükseliş ve şahlanma dönemine girecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751