banner2779
banner2752
banner2750

YAMAN, BİR GÜNDE 6 İLÇEYİ GEZDİ
 DİLOVASI’NDA BAŞLADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün tüm gününü ziyaretlere ayırdı. Yaman, sabah saatlerinde Dilovası’nda başlayan ziyaretlerinde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte Sap ve Yıldırım ailelerine taziye ziyaretleri yaptı.

FABRİKA’DA İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Öğlen saatlerine kadar Dilovası’nda ziyaretlerini sürdüren Yaman, daha sonra Çayırova’ya geçerek Hassan A.Ş firmasında çalışan personel ile bir araya gelerek sohbet etti. Daha sonra Erbakan Vakfı Çayırova Şubesi’ni ziyaret eden Yaman Çayırova da son durağı taziye ziyaretleri oldu.

DARICA’DA HELİSE YEDİ

Çayırova’nın ardından Darıca’ya geçen Yaman burada açılış, İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkan Vekili Ahmet Hakan Hocaoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk eşlik etti. İlçe Teşkilatında yöneticilerle bir araya gelen Yaman daha sonra birlikte taziye, esnaf ziyareti ve Umre ziyaretlerinde bulunurken Darıca da bulunan bir hemşerisinin Ağrı yöresinin geleneksel Helise yemek ikramını da kırmayarak evine giderek ikrama icabet etti.

ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

Gebze’yi de ziyaret eden Yaman’a Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İlçe Başkan Vekili Mustafa Yıldıztekin eşlik etti. Gebze ziyaretlerinde geçtiğimiz hafta Cizre’de şehit düşen Jandarma Özel Harekât Timi’nde görevli uzman çavuş Ümit İnan’ın ailesine ve Erol Kuru ve ailesine de taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundu.

KANAAT ÖNDERLERİ İLE BULUŞTU

Vekil Yaman Gebze Bölgesi ziyaretlerinin ardından akşamüzeri ise Körfez ve Derince ye geçerek burada ziyaretlerine devam etti. Yukarı Hereke Dostluk ve Dayanışma Derneği’ne konuk olan Yaman burada kanaat önderleri ile bir araya gelerek sohbet etti.  Yaman daha sonra Körfez İlçe yönetimini de ziyaret ederek ilçe yönetimiyle bir araya geldi.

TAŞIMACILIK SEKTÖRNÜNÜN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Yaman günün son ziyaretini ise Derince de bir gurup Mardinli vatandaşla bir araya geldi. Körfez Türk Kahvesi’nde düzenlenen toplantıda taşımacılık yapan vatandaşların sorunları konuşuldu.       

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751