YAMAN’DAN KOCAELİSPOR’A DESTEK MESAJI!

Gerçekleşen kongreye de katılarak kulübün yeni yönetim kurulunu yalnız bırakmayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, fuar alanındaki kulüp binasında Başkan Koyun ve yönetimi ile bir araya geldi.

DESTEK SÖZÜ VERDİ

Körfezli iş insanlarından Kemal Aydın’ın da eşlik ettiği milletvekili Cemil Yaman, Engin Koyun’u göreve seçilmesi dolayısıyla tebrik etti ve kendisinin öncülüğünde Kocaelispor’un başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancını dile getirdi. Yaman buluşmadaki konuşmasında “Kocaelispor’umuzun yeri mutlak suretle Süper Lig’dir. Yeni yönetim kurulumuzun bu hedefe ulaşmada gerekeni yapacağına inanıyorum” dedi ve gereken desteği vereceklerini söyledi.

“KENT SAHİP ÇIKMALI!”

Konukları ile yakından ilgilenen Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ise, “Bizim öncelikli görevimiz kentin Kocaelispor’a sahip çıkmasını sağlamaktır. Süper Lig yolculuğumuz inançlı şekilde devam edecek. Şehir takımına sahip çıkarsa bu işi hep birlikte başarırız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817