YAMAN’DAN ÜZÜLMEZ’E ZİYARET
 Ak Parti Kartepe İlçe Teşkilatının konuğu olarak ilçede bir dizi inceleme ve temasta bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, ilçe teşkilatıyla birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i de makamında ziyaret etti. Vekilin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Üzülmez, klasik belediyecilik hizmetleri yanı sıra sosyal belediyecilikte de öne çıkmak için örnek projeler ürettiklerini kaydetti.

 

“Alo Evlat Hattı Patenti Kartepe’de”

Başkan Üzülmez, “Kartepe’yi merkezi hükümetin 2023 hedeflerine hazırlamak anlamındaki çalışmalarımızda önceliği turizme verdik. Bu yöndeki çalışmalarımız merkezi hükümetimizin destekleri yanında akademisyenlerle yaptığımız işbirliği çerçevesinde geniş bir yelpazede devam ediyor. Öte yandan asfalt, parke çalışmaları gibi klasik belediyecilik hizmetleri yanında sosyal belediyecilikte öne çıkmaya çalışıyoruz. Bu anlamda vatandaşımıza devletimizin şefkat elini ve sıcaklığını hissettirmek adına çalışmalar yapıyoruz. ‘Alo Evlat Hattı’ projemizde patent başvusunu yaptığımız hizmetlerimizden biri. Bu proje ile bir anne babanın evladından isteyeceği temel ihtiyaçlarda belediye ekipleri ilçe halkının yardımına koşarak sıcak bir el uzatacak” dedi.

 

Başkan Üzülmez’in, turizm vizyonuyla Kartepe’nin geleceğine şekil verecek teleferik ve olimpiyat köyü gibi vizyon projelerine destek noktasında üzerine düşeni yapmaya her zaman hazır olduğunu belirten Vekil Yaman, “Kocaeli çok güzel bir il. Bu şehrin en güzel ilçelerinden biri de Kartepe. Doğa güzellikleri ve coğrafyası ile ulaşılması çok kolay bir yer. Her açıdan güzel olan Kartepe hak ettiği hizmetleri alıyor. Anlattığınız örnek ve güzel projelerle çıta hızla yükseliyor. Sizi tebrik ediyorum. Ankara ayağında projelerinize her zaman destek anlamında yanınızdayım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817