Yanan Evden Düşen Kadın  Yoğun Bakımda

Yangın sırasında 2. Kattan beton zemine düşen İsmigül Seher Çalışkan beyin kanaması geçirdi ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Vücudunda yanıklar oluşan eşi Nezih Çalışkan ise yanık ünitesinde tedavi altına alındı.

Alınan bilgi ve iddialara göre yangın elektrik kontağından çıktı. Mutfaktan başlayan yangın kısa sürede evin mutfak ve salon bölümüne yayılırken, gece uyanan Nezih Çalışkan (60) bağırarak yardım istedi. Bu sırada eşi İsmigül Seher Çalışkan’da uyandı (55) ve eşiyle birlikte alevlere müdahale etmeye çalıştı.

İsmigül Seher Çalışkan, mutfak penceresinden dışarı sarktığı sırada pimapenin kırılmasıyla ikinci kattan beton zemine düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, beyin kanaması geçiren İsmigül Seher çalışkan ve vücudunda yanıklar oluşan Nezih Çalışkan’ı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdılar. Olayda ağır yaralanan İsmigül Seher çalışkan yoğun bakıma alınırken eşi de yanık ünitesine yatırıldı.

Yangın sırasında aynı binada üst katta oturan ve makinaya bağlı olan Nevzat Çalışkan, Nisanur Bingül, Onur Bingül, Ümmiye Çalışkan dumandan etkilenirken,   alevlere müdahale etmeye çalışan Türker Çalışkan’da omuzuna düşen pencere nedeniyle ve yanık sonucu yaralandı. Olay sonrasında evin mutfak ve salon bölümü tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817