banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

   YANAN HER AĞAÇ YERİNE DAHA FAZLASINI DİKECEĞİZ
                                           

İZMİT BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

 

İzmit Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın başkanlığında İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

YANAN HER AĞAÇYERİNE DAHA FAZLASINI DİKECEĞİZ

 

Başkan Doğan’ın Ekim ayının önemli günleri hatırlatması ve kutlaması sonrasında gündem dışı konular ile başlayan meclis toplantısında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan son dönemlerde İzmit genelinde yaşanan orman yangınlarını gündeme getirdi. Bu yangınlar sonrasında büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Doğan “ bu yangınların bir kısmının bilinçli olarak meydana getirildiği konuşuluyor. Eğer bu böyle ise bu ciğerlerimizi daha fazla yakar. Bizler şehrimizde böylesi bir hainliğe göz yumamayız. Taviz vermeyiz. Bu nedenle yanan her ağaç için daha fazla ağaç dikeceğiz. Bu siyaset ötesinde bir durum. Ak Partili ve Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyelerini hep birlikte İzmit’te yaşanan orman yangınları sonrasında ağaçlandırma çalışmasına davet ediyorum” dedi.

 

GÜNDEM MEDDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Sakin bir ortamda gerçekleşen meclis toplantısını gündem maddelerinin görüşülmesi sonrasında son buldu. Meclis gündemin 3, 7 -14 maddelerini direk oylarken gündemin 4 ve 5. Maddeleri Bütçe Komisyonu’na 6. Madde ise İmar Komisyonu’na havale edildi. İzmit Belediyesi'nin gelecek ayki meclis toplantısı 5 Kasım Salı günü saat 15:00’da yapılacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826