Yanan sandalda 1 kişi kayıp
 Körfez Tütünçiftlik sahilde Habaş adlı tankerde ki yangın sırasında tutuşan ve yanan Serdar 2 adlı sandalda bulunan bir kişinin kayıp olduğu iddia edildi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Nail Demirci (50) adlı şahsın yakınları, Tuzla Emniyet Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak, gemicinin kayıp olduğunu söylediler. Bunun üzerine yapılan ön araştırmada Nail Demirci’nin sandallarda çalıştığı ve gemilere malzeme taşıdığı öğrenildi.

İhbar üzerine gemi  çevresinde ve hastanelerde Nail Demirci aranmaya başladı. İlk aramalarda yaralılar arasında Nail Demirci bulunamazken, dalgıçlar denizde kontrol dalışları yaptılar ama ceset bulamadılar. Aramalara erken saatlerde devam edileceği öğrenildi.

Sandalın sahibi Suat İspirli olaydan sonra yanıkları nedeniyle İstanbul’a sevk edilmiş ve tam olarak ifadesine başvurulamamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817